'Genk sluit deal van 6 miljoen euro, transfer nakende'

06 juli 2017 08:55

Hoewel het in de Luminus Arena aanvankelijk de hoofdbedoeling was om de huidige spelerskern samen te houden, lijkt KRC Genk zich toch te moeten neerleggen bij het vertrek van al minstens één sterkhouder. Timothy Castagne (21) staat op het punt om te vertrekken.

De makelaar van Castagne onderhandelde gisteren (woensdag, nvdr.) voor de tweede dag op rij met de Italiaanse club Atalanta Bergamo. Een akkoord is er nog niet, maar dat laat wellicht niet lang meer op zich wachten. “Al gaat het de goede richting uit”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Genk speelt dan wel een sterkhouder kwijt, het wordt op financieel vlak uiteraard beter van de deal. Volgens Het Laatste Nieuws zijn Genk en Atalanta er al een tijdje uit op clubniveau. Er staat een opstapclausule van 6 miljoen euro in het contract van Castagne en de Italianen zijn bereid die te activeren.

Niet naar Nice

Eerder bereikte Castagne al een akkoord met de Franse subtopper OGC Nice, maar voor die club vormt het transferbedrag van 6 miljoen euro een struikelblok.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Ligue 1 \\ Serie A \\ KRC Genk \\ Nice \\ Atalanta
 
 
Reacties.