'AA Gent-sterkhouder geniet Engelse interesse, maar zijn naam circuleert ook bij Galatasaray'

10 juli 2017 09:09

Speelt KAA Gent in het tussenseizoen nog één van zijn absolute sterkhouders kwijt? Het is niet uitgesloten. Nadat 'De Buffalo's' al de nodige versterkingen in huis haalden, vertrekt er met Renato Neto mogelijk een belangrijke kracht.

Zo werd de Braziliaanse middenvelder tijdens de voorbije dagen in verband gebracht met een overstap naar de Spaanse subtopper Sevilla. Het Laatste Nieuws weet dat Neto’s manager in Spanje vertoeft en dat de speler werd aangeboden bij Sevilla.

De club is op zoek naar verdedigende middenvelders, maar Neto is er geen eerste keus. Deels omdat hij nog geen EU-speler is. Neto geniet ook interesse vanuit Engeland, maar ook dat ligt omwille van zijn Braziliaanse nationaliteit moeilijk. De aanvraag voor een Belgisch paspoort loopt nog.

Galatasaray

Tot slot circuleert Neto’s naam ook bij de Turkse topclub Galatasaray. Als Gent de Braziliaan deze zomer alsnog ziet vertrekken, dan hoeft het niet meteen een vervanger te halen. Met Anderson Esiti en Damien Marcq anticipeerde de club namelijk al op een mogelijk vertrek van Neto.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Europa League \\ KAA Gent \\ Galatasaray
 
 
Reacties.