OFFICIEEL: Standard heet international welkom, die voor erg opvallend rugnummer kiest

13 juli 2017 13:58

Het stond al enkele dagen in de sterren geschreven, maar nu is het helemaal rond. Een echte cultheld komt naar Luik en moet de Rouches in play-off 1 helpen.

Standard heeft de Mexicaanse international Guillermo Ochoa nu ook helemaal officieel welkom geheten. Het nieuws was al enkele dagen bekend, maar er moesten nog medische testen worden doorstaan alvorens de Mexicaan effectief kon tekenen.

De 32-jarige doelman doorstond die zonder problemen en tekende dus een overeenkomst bij de Rouches. De international - hij schitterde nog op het WK in Brazilië - moet helpen zorgen voor het bereiken van play-off 1.

Standard troeft met de deal onder meer PAOK Saloniki af, dat ook interesse toonde in de Mexicaanse goalie. De club uit de Vurige Stede heeft opnieuw een erg drukke transferzomer, want dit wordt zeker niet de laatste inkomende (laat staan uitgaande) transfer in Luik.

Opvallend: de doelman zal met het nummer acht spelen het komende seizoen. Dat is voor een doelman misschien wel speciaal te noemen, maar van Ochoa naar acht is het maar een kleine stap.

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Primera Division \\ Standard \\ Granada
 
 
Reacties.