Mannaert bevestigt komst van opvolger Izquierdo, al is die nog niet vertrokken

16 juli 2017 15:40

Acht nieuwe namen haalde Club Brugge al, en nummer negen is op komst. Manager Vincent Mannaert bevestigde intussen de komst van de langverwachte opvolger van José Izquierdo, maar dat is niet zo rechtlijnig als het lijkt.

Luis Sinisterra zal een van de komende dagen zijn handtekening zetten onder een meerjarig contract bij Club Brugge, bevestigt manager Vincent Mannaert in La Meuse. De Colombiaanse winger komt over van Once Caldas. Ook de voorzitter van van die club bevestigde de transfer enkele dagen geleden al. (lees het hier)

Hij wordt gezien als de opvolger van Izquierdo, maar verder dan de nationaliteit en positie moeten we niet zoeken. "We moeten niets van hem verwachten op korte termijn. Hij is eerder een oplossing voor de toekomst," benadrukt Mannaert.

Maar Izquierdo...

Daarnaast is Izquierdo nog steeds een Club Brugge-speler. Hij hoopte op een transfer naar onder andere AS Roma, maar die hebben volgens Italiaanse media een mondeling akkoord met Riyad Mahrez van Leicester City.

UPDATE: Geen akkoord

Club Brugge heeft via Twitter laten weten dat deze informatie niet klopt en dat er dus geen akkoord is met Sinisterra. Lees hier de update.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Colombia
 
 
Reacties.