Oefenmatchen: Oostende kan twee keer niet winnen, Lokeren en Mechelen wel

22 juli 2017 19:44

De eerste prijs in België gaat zaterdagavond naar Anderlecht of Zulte Waregem in de Supercup, maar elders werkten nog heel wat clubs hun oefenmatchen af. We zetten de uitslagen voor jullie op een rijtje.

KV Oostende speelde zaterdag zelfs twee oefenmatchen. De eerste tegen Kortrijk werd met 3-0 verloren en de tweede - een galamatch tegen Lille - eindigde zonder goals. Daarbovenop viel Musona uit met een blessure. Toch niet de beste voorbereiding op Marseille donderdag.

Antwerp speelde met 1-1 gelijk STVV. Dequevy wiste de openingstreffer van Gueye uit, maar vooral nieuwste aanwinst Sinan Bolat maakte een goeie indruk.

Lokeren won zijn laatste oefenduel voor de competitiestart met 2-0 van Roeselare, maar zag wel twee belangrijke spelers uitvallen. Zowel Killian Overmeire als Samy Kehli moesten naar de kant, maar het is nog niet duidelijk hoe serieus hun kwetsuren zijn.

KV Mechelen won met 1-0 van Union, Croizet maakte het enige doelpunt. Standard kon niet winnen van Metz, het werd 1-1 met een doelpunt van Belfodil. Eupen haalde het van Lierse, Castro en Schouterden zetten 0-2 op het bord. Tenslotte haalde Charleroi het van Duitse tweedeklasser Dusseldörf, Lukebakio en Bedia scoorden kort na elkaar voor 0-2.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Charleroi \\ Standard \\ STVV \\ Lille OSC \\ Metz \\ KV Oostende \\ Union SG \\ KV Mechelen \\ Fortuna Düsseldorf
 
 
Reacties.