Keert Jelle Van Damme terug naar de Jupiler Pro League? Een AA Gent-supporter neemt alvast zijn Wikipedia-pagina onder handen

01 augustus 2017 19:45

Jelle Van Damme overweegt om familiale redenen een terugkeer naar België. Antwerp trekt met een tweejarig contract het felst aan zijn mouw, maar ook andere eersteklassers kunnen de 33-jarige routinier goed gebruiken.

De polyvalente verdediger is momenteel aanvoerder van LA Galaxy en heeft ook op fysiek vlak nog niet ingeboet. Van Damme kan dus de ideale defensieve leider zijn die niet makkelijk te vinden is.

AA Gent zoekt naar dergelijk type, dat bevestigde Hein Vanhaezebrouck zondag nog. (Dat leest u HIER) Een Buffalo-supporter met zin voor humor ziet de komst van Van Damme naar de Arteveldestad alvast zitten.

Zo werd de Wikipedia-pagina van de ex-Rode Duivel van een update voorzien. "Om de defensie te versterken, trekt Jelle Van Damme voor twee jaar naar KAA Gent. Zijn leiderschap zal de defensieve zorgen doen verdwijnen", klonk het. Al snel werd de pagina naar de oude vorm hersteld.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Europa League \\ Antwerp \\ KAA Gent \\ Los Angeles Galaxy
 
 
Reacties.