Dé smaakmaker van vorig seizoen in PO2 staat er opnieuw: "Ik beleef hier een sprookje"

01 augustus 2017 19:05

Cristian Ceballos voelt zich de koning te rijk. De spelmaker die vorig seizoen furore maakte in play-off 2 leek lange tijd geen nieuwe kans te krijgen bij STVV, tot een dikke week geleden groen licht volgde.

Ceballos keerde terug naar moederclub Charlton Athletic waar hij de voorbereiding afwerkte. Pas net voor de competitiestart tekende hij een driejarig contract bij STVV. Die verbintenis zette de 24-jarige Spanjaard in de verf met twee goals tegen AA Gent.

Dat de deal er toch doorkwam, maakte me overgelukkig

"Ik beleef hier een sprookje", geniet Ceballos nog na. "STVV is mijn club ondertussen, maar even zag het ernaar uit dat ik niet zou kunnen terugkeren. Nochtans wist ik dat de club ernstige interesse in me toonde. Dat de deal er toch doorkwam, maakte me overgelukkig."

Na een moeizame eerste helft etaleerden de Kanaries in de tweede helft weer de gekende durf. "Het seizoen is pas begonnen, dus moeten we er nog wat inkomen. Ik werkte bovendien een ander voorbereidingsprogramma dan STVV. Op fysiek vlak heb ik nog een kleine achterstand goed te maken."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Europa League \\ KAA Gent \\ STVV \\ Charlton Athletic
 
 
Reacties.