Calvarietocht voor Matias Suarez in Argentinië: gewezen Anderlecht-ster wordt uitgefloten door eigen fans en krijgt verwensingen naar het hoofd geslingerd

02 augustus 2017 11:54

Het bewogen vertrek van Matias Suarez bij RSC Anderlecht deed vorig jaar veel stof opwaaien. Zijn eerste seizoen bij CA Belgrano veel minder. De gewezen artiest van het Astridpark beleeft in zijn thuisland moeilijke tijden.

Om te beginnen beleefde Belgrano een desastreus seizoen. De club eindigde pas op een 28 ste stek in de Argentijnse hoogste klasse. Amper twee ploegen deden slechter.

Basisplaats kwijt

Ook voor Suarez zelf was het een calvarietocht, aldus La Dernière Heure. El Artista scoorde slechts drie keer en verloor zijn basisstek bij Belgrano. Bovendien werd hij meermaals uitgefloten en krijgt hij beledigingen naar het hoofd geslingerd wanneer hij zich in de stad begeeft.

Het contrast is groot met het moment waarop hij zijn contract bij Belgrano ondertekende. Toen stonden ruim 2.000 enthousiaste fans de publiekslieveling op te wachten. Op zijn 29ste zit de Gouden Schoen van 2011 ver van zijn beste niveau.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Belgrano
 
 
Reacties.