Vermaelen een optie voor Weiler? "Interessant"

04 augustus 2017 14:01

René Weiler heeft nog eens een persconferentie voor een wedstrijd gegeven. Dat deed hij een quasi volledig seizoen niet meer en nu kreeg hij meteen vragen op zijn bord die hij niet al te graag beantwoordt. Maar goed, het is zomermercato en dan moet de trainer ook zijn mening geven...

De actua van de dag is immers de zoektocht naar een bijkomende verdediger. In die optiek viel de naam van Thomas Vermaelen. "Kijk, we hebben met Kara en Spajic twee verdedigers. Daarna is er nog Hannes Delcroix die wel heel jong is. En we hebben ook nog Deschacht, die - euh - niet meer in het begin van zijn carrière staat", aldus Weiler.

En dus Vermaelen? Het profiel dat Weiler zoekt? "Als we een verdediger aantrekken, moet het geen jongen zijn waar nog werk aan is, maar een onmiddellijke versterking. Wat ik wil is iemand die direct inzetbaar is en die de nodige ervaring heeft", zei Weiler.

We hebben met Kara en Spajic twee verdedigers. Daarna is er nog de héél jonge Delcroix. En we hebben ook nog Deschacht, die - euh - niet meer in het begin van zijn carrière staat

"Vermaelen is inderdaad zo iemand. Hij is interessant. Hij zou natuurlijk een versterking zijn en iemand die ons onmiddellijk kan helpen. Maar hoe het daarmee zit, weet ik niet. Ik ben trainer en dat is mijn werk niet..."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Serie A \\ Anderlecht \\ AS Roma
 
 
Reacties.