Vossen, Vanaken, Vormer én Nakamba spreken voor de belangrijkste match van het jaar: "Lekker, met het publiek erachter"

16 augustus 2017 23:03

Club Brugge is het seizoen begonnen met een sterke 9 op 9 in de eigen competitie. Toch is ook het Europees verhaal erg belangrijk voor blauw-zwart. Tegen AEK Athene is het dan ook van moeten voor de Bruggelingen.

“Het kan en het moet altijd beter en er zijn zeker nog een aantal punten waar we moeten aan werken", beseft Jelle Vossen. "Maar we zijn aan een nieuw project bezig en we willen daaraan verder bouwen. Als we nu die resultaten kunnen binnenhalen, dan is dat al meegenomen. Iedereen wil goed voetbal en resultaten zien, maar we zijn niet slecht bezig."

Dan zal het tegen AEK meteen raak moeten zijn. Rest de vraag: krijgt Hans Vanaken na zijn goede prestatie aan de Gaverbeek een nieuwe basisplek, of komt Refaelov opnieuw in het team bij blauw-zwart? "Of ik zal spelen tegen AEK Athene? Dat weet ik nog niet en daar ben ik ook niet mee bezig. De 9 op 9 was het belangrijkste", gaf de middenvelder aan.

Lekker, met het publiek erachter

Een goede uitgangspositie met oog op de terugwedstrijd zal belangrijk zijn: "Ik heb er zin in, lekker thuis met het publiek erachter tegen Athene", aldus Ruud Vormer. "Het komt wel goed, we moeten er vol voor gaan om de poules te halen."

Ook die andere ster - Nakamba - heeft er zin in: “Er is zeker nog ruimte voor verbetering, maar ik geef me elke dag op training om beter te worden. Het resultaat in Waregem kunnen we meenemen naar donderdag toe. Ik wil echt nog beter worden de komende weken en maanden.”

Europa League \\ Club Brugge \\ AEK Athene
 
 
 
Reacties.