Leko doet oproep naar de fans: "Zonder hen zijn we niets, zij zijn cruciaal morgen"

16 augustus 2017 16:25

Club Brugge is perfect gestart aan de competitie. Europees was het tot nu toe nog niet denderend na de uitschakeling door Basaksehir. Tegen AEK Athene wil Club zich als derde ploeg plaatsen voor de poulefases van een Europese competitie.

Leko kan het allemaal echter plaatsen. “We zijn niet euforisch na de 9 op 9, net zoals we de nederlaag tegen Basaksehir niet gedramatiseerd hebben. We kunnen hun sterke en zwakke punten, maar zullen vanuit onze sterkte spelen, zullen onze match spelen", zei Leko op zijn persconferentie.

Op zijn systeem met drie achterin kwam al redelijk wat kritiek, maar in welk systeem de tegenstander gaat aantreden is koffiedik kijken. "In welk systeem AEK speelt, is belangrijk, maar je wint een match door situaties snel te lezen, een goede focus te hebben en fysiek paraat te zijn. AEK zal sowieso goed voorbereid zijn, Jiménez laat zijn ploeg goed drukken, en de Grieken kunnen op resultaat spelen."

Oproep aan supporters

"Het belangrijkste is dat we morgen gewoon vanaf de eerste minuut er volop voor gaan. We moeten de fans het gevoel geven dat we het zullen halen, zodat ze achter het team gaan staan. Want Club is niets zonder zijn fans, zij zijn cruciaal voor de passie, liefde en energie die ons team maakt tot wat het is. Thuis spelen we met 12 tegen 11, morgen willen we beroep doen op hen!”

Europa League \\ Club Brugge \\ AEK Athene
 
 
 
Reacties.