El Ghanassy is na zijn vertrek uit België scherp voor Vanderhaeghe: "Hij was niet altijd eerlijk, Custovic wel"

19 augustus 2017 08:54

Yassine El Ghanassy begint op z'n 27ste aan een zoveelste buitenlands avontuur. De aanvaller ruilde KV Oostende in voor de Franse eersteklasser Nantes, en kijkt met een dubbel gevoel terug op zijn periode bij KVO.

De relatie met zijn gewezen coach Yves Vanderhaeghe was niet altijd opperbest. "We hebben altijd respect gehad voor elkaar, maar... Ik voerde liever een discussie met Adi (assistent-trainer Adnan Custovic, red.) dan met de coach", zegt El Ghanassy in Het Laatste Nieuws. "Adi is direct, hij legt de zaken uit zoals ze zijn."

"Voor alle duidelijkheid: zijn werk mag gezien worden hé. Twee keer play-off 1 gehaald, de bekerfinale gespeeld en voor het eerst met KVO Europa in. Vanderhaeghe was een heel goede coach, maar hij was niet altijd eerlijk met me."

Wrijvingen

En dus volgen een paar keer wrijvingen tussen Vanderhaeghe en El Ghanassy een paar keer wrijvingen. "Na de bekerfinale onder meer. We hadden nooit mogen verliezen tegen Essevee. Ik was gefrustreerd omdat ik vond dat ik in de basis had moeten staan. Iedereen weet toch wat ik een ploeg kan bijbrengen?

Redactie

Jupiler Pro League \\ Ligue 1 \\ Eupen \\ KV Oostende \\ Troyes
 
 
Reacties.