Ook in Nederland een vreselijke tackle, Caenepeel scoort en Twente met slechtste start ooit (mét beelden)

26 augustus 2017 23:18

In Nederland zijn zaterdag vier wedstrijden in de Eredivisie afgewerkt. Weghorst was de held bij AZ, Twente kent een dramatische start én we kregen een Belgische goal.

Vroeg op de avond ging AZ met 1-2 winnen bij Vitesse, de doelpunten kwamen van Weghorst (2x) en Matavz aan de overkant. Ook in ADO-Heerenveen werd het 1-2.

De meestbesproken uitslag was echter de 2-0 zege van competitieleider PEC Zwolle tegen Twente. De club uit Enschede kent met nul op negen de slechtste start ooit.

De meestbesproken actie was die van Hadouir in Heracles-Excselsior. De ploegmaat van Caenepeel pakte rood in de laatste minuut met een wel erg venijnige tackle. Hij stond amper vier minuten op het veld. Bekijk hem hieronder. Caenepeel scoorde overigens in het 2-2 gelijkspel.