Svilar spreekt voor de eerste keer als Benfica-speler: "Matic zei me hoe groot deze club is"

29 augustus 2017 13:48

Mile Svilar is sinds gisteren officieel speler van SL Benfica. De jonge doelman heeft ook al zijn eerste interview als speler van de Portugese club gegeven. Maar daarin opvallend weinig over zijn vertrek bij paars-wit.

"Ik wil progressie maken, een betere doelman worden en ik wil zo snel mogelijk klaar zijn om met mijn collega's te trainen. Ik wil bij het team horen, ik wil hen helpen", aldus Svilar, die met geen woord repte over zijn vertrek bij Anderlecht.

"Ik weet alles over Benfica. Ik ken iedereen in de kern bij naam. En ik weet wel wat dingen over de geschiedenis, zoals de grote legendes van de club: Eusebio en Rui Costa."

Matic

Hij prees zichzelf wel aan: "Ik ben snel genoeg, een doelman die niet op zijn doellijn blijft staan. En ik heb wel redelijk goeie reflexen", zei hij. Als Belg met Servische roots had hij alvast één goeie tipgever over de club.

"Ik kreeg wat informatie van Nemanja Matic (ex-Chelsea, nu Manchester United). Hij speelde hier en vertelde me hoe groot de club is. Als je naar vorige doelmannen kijkt zoals Oblak en Ederson, dan weet je dat hier grote doelmannen zaten."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ SL Benfica
 
 
Reacties.