Ooit had iedereen schrik van Nederland, nu lachen zelfs de Bulgaren al voor de match: "Ze kunnen goed dansen, wel met klompen aan"

03 september 2017 15:12

Vanavond komt ook Nederland in actie. En onze noorderburen staan er heel wat slechter voor dan wij. De kans is héél groot dat ze hun tweede groot toernooi op rij gaan missen. Tegen Bulgarije spelen ze hun laatste (water)kans uit. Maar de Bulgaren komen niet echt met schrik afgezakt.

Nederland moet winnen, maar als je de Bulgaarse pers erop naleest, is er bij de tegenstander ook wel veel geloof. "Het Nederlands voetbalteam vertoont overeenkomsten met hun danskunsten. Ze kunnen goed dansen, maar ze doen dit wel met klompen aan. Het lijkt momenteel alsof ze ook met klompen aan voetballen. Hier moeten de Bulgaren van gaan profiteren", schrijft OFFnews.

Toch wel pijnlijk voor een team dat ooit gevreesd werd door iedereen. "Als de Bulgaren de kracht vinden om voor de tweede opeenvolgende wedstrijd te vechten als leeuwen, dan mogen we nog hopen op een wonder en dromen van het WK 2018", zo stelt 24 Chasa.

Johan Walckiers

Nederland \\ Bulgarije
 
 
Reacties.