Rode Duivels kunnen geschiedenis schrijven, Martinez moet twee (of drie) pionnen vervangen

03 september 2017 11:00

Winst of gelijkspel, met minder mogen de Rode Duivels vanavond niet tevreden zijn in Griekenland. De WK-kwalificatie is dan een feit, want met alle goeie wil van de wereld zien we Bosnië geen 24 goals meer maken in zijn resterende drie duels.

Voor het prestige en het vertrouwen is het belangrijk om het vanavond af te maken. Bondscoach Roberto Martinez heeft wel wat probleemgevallen. Vincent Kompany is licht geblesseerd en moet mogelijk vervangen worden. Dendoncker, Ciman en Vermaelen komen allen in aanmerking.

Op het middenveld is het dan weer kiezen tussen Moussa Dembélé en Marouane Fellaini om de geschorste Witsel te vervangen. En is Eden Hazard fit genoeg om een tweede match in vier dagen te spelen? Allemaal vragen waar we straks een antwoord op krijgen.

Geschiedenis

"We gaan voor winst, want als je op een gelijkspel mikt, verlies je meestal de match", zei de bondscoach. "We veranderen dus niets aan onze strategie." Voor België zou het de eerste keer zijn in de geschiedenis dat ze zich met nog twee speeldagen te gaan kunnen plaatsen.

Voorspel de correcte score tijdens Griekenland vs België & win €20 extra cash!

Hoe werkt het?

  1. Schrijf je in voor de promotie.
  2. Plaats een pre-match weddenschap van minstens €5 op de correcte eindscore van Griekenland - België.
  3. Krijg €20 extra cash indien de weddenschap op correcte score juist is.

Johan Walckiers

België \\ Griekenland
 
 
Reacties.