Ook dit weekend Jupiler Pro League Live-streaming - krijgt een stortingsbonus!

08 september 2017 12:32

Erg leuk nieuws vanuit de Jupiler Pro League. U hoeft dit seizoen namelijk niets te missen van het topvoetbal in België. Voor dit weekend is er meer!

Ontvang een 50% stortingsbonus tot €10 bij het invoeren van de bonuscode JPL-PD6. Deze bonuscode is geldig van 00u01 op maandag 4 september tot 23u59 op zondag 10 september. Wed & kijk live naar alle wedstrijden van de Jupiler Pro League met de stortingsbonus.

Hoe werkt het?

Om aanspraak te maken op deze promotie dien je als volgt te werk te gaan:

1) Voer de bonuscode "JPL-PD6" in bij Mijn bonusaanbiedingen door te klikken op "Heb je een bonuscode".
2) Aanvaard de bonus die gebonden is aan de bonuscode.
3) Stort €20 en krijg automatisch €10 bonusgeld.
4) Plaats voor €30 op live weddenschappen om het bonusgeld om te zetten in cash.

De live streaming op de Jupiler Pro League is niet beschikbaar voor één enkele wedstrijd maar voor alle Pro League wedstrijden, gedurende het hele seizoen. Volg al jouw favoriete wedstrijden met Unibet TV en profiteer door live te wedden. Wed in totaal €10 live op minimaal 2 verschillende Jupiler Pro League wedstrijd & ontvang een €5 live free bet op maandag.

Hoe werkt het?

1) Schrijf je in voor de promotie.
2) Wed in totaal €10 live op minimaal 2 verschillende Jupiler Pro League wedstrijden (minimum odds 1.40).
3) De totale inzet dient €10 te bedragen, je kunt dus bijvoorbeeld €5 inzetten op wedstrijd 1 en €5 inzetten op wedstrijd 2.
4) Krijg op maandag 14 augustus omstreeks 19u00 een €5 live free bet.

Vanaf dit seizoen biedt Unibet de livestreams van alle wedstrijden van de Belgische eerste divisie voetbal (de Jupiler Pro League) aan voor Belgische klanten.

In het verleden konden Unibet klanten reeds genieten van meer dan 30.000 livestream evenementen waaronder de Proximus Leauge, La Liga, Serie A, Bundesliga, ... Maar nu dus ook voor de Belgische eerste klasse.

Alle wedstrijden in 1A worden voorzien van commentaar en Unibet klanten kunnen kiezen in welke taal (NL, FR, EN) ze de wedstrijd willen volgen.

Kijk en wed op de Jupiler Pro League bij Unibet (voor accounts met min. €0.10). Via een bonus aan 200% tot 80 euro kan dat voor een gokje op Antwerp meteen 220 euro opleveren.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Antwerp
 
 
Reacties.