Wil jij het veld betreden samen met de Red Flames?

08 september 2017 18:20

Het EK zit er op, maar de Belgian Red Flames houden daar niet op met geschiedenis schrijven. Zo willen ze binnen twee jaar graag naar het WK in Frankrijk. Groepswinnaar worden in een poule met Italië, Portugal, Roemenië en Moldavië lijkt dan het devies.

Op 19 september is er de eerste WK-kwalificatieinterland tegen Moldavië. U kan er dan bij zijn tegen erg schappelijke prijzen. En misschien kan u het veld zelfs betreden mét de Red Flames?

Naar aanleiding van deze wedstrijd zoekt de KBVB namelijk 22 kindjes die het veld willen betreden met onze speelsters.

"Wil jij op dinsdag 19 september hand in hand met de Red Flames het veld betreden? Overtuig dan jouw mama en/of papa! Zij moeten voor donderdag 14 september een e-mail sturen naar events@footbel.com, met daarin de volgende gegevens (naam, voornaam, telefoonnummer en geboortedatum)."

De eerste speeldag voor de Flames is op 19 september, thuis aan Den Dreef tegen Moldavië. Voor die wedstrijd kan u nu al aanmelden en tickets bestellen via het evenement.

Laten jullie ook in aanloop naar het WK 2019 het stadion daveren bij de thuismatchen, om zo als 12e man de Flames naar geschiedenis te stuwen?

Bart Vandenbussche

België
 
 
Reacties.