Doelman stond op het punt bij Gent te tekenen, maar... "er was niemand om me te ontvangen, ik weet nog altijd niet waarom"

14 september 2017 20:50

Bram Castro was ei zo na keeper bij Gent. Hij stond op het punt er een contract te tekenen, maar viel na aankomst in het stadion van de ene verbazing in de andere.

Belgisch doelman Bram Castro had de grote wens om dichter bij huis te zijn bij vrouw en kinderen. Zijn club Heracles Almelo gaf toestemming om een transfer te bespreken. Gent leek concrete interesse te tonen, maar tot een deal kwam het niet.

Aan een Nederlands blad vertelde Castro waarom de overgang niet doorging. "Ik voelde bij aankomst dat er iets niet klopte. In het stadion was er niemand om mij te ontvangen, ook de teammanager niet. Vervolgens ben ik maar beginnen bellen in de hoop dat iemand mij de weg zou wijzen."

Niet gewild

De reden waarom de transfer afketste, is voor Castro nog altijd niet duidelijk. "Ik voelde wel al snel dat Gent me niet echt wilde inlijven. Ik werd er niet onthaald als een speler die ze er echt kost wat kost bij wilden." Het ziet er voorlopig naar uit dat de doelman nog geregeld tussen Nederland en België zal moeten reizen om zijn kroost te kunnen zien.

Jupiler Pro League \\ Nederlandse Eredivisie \\ KAA Gent \\ Heracles
 
 
 
Reacties.