Bij Club hadden ze meer verwacht van Roeselare: "We dachten dat het een hete avond zou worden"

21 september 2017 10:15

Club Brugge won woensdagavond makkelijk met 1-5 bij de buren uit Roeselare. De Bruggelingen hadden minder moeite dan gedacht met de ambitieuze ploeg uit 1B.

“We begonnen goed en kwamen snel op voorsprong. Hoe langer het 0-0 is in zo'n wedstrijd, hoe linker het wordt. Het is goed dat we scherp begonnen en meteen die doelpuntjes konden maken”, aldus een tevreden Jelle Vossen achteraf.

De spits viel in de tweede helft in en tekende nog voor het vijfde doelpunt namens Club Brugge. “Ik ben zeker blij dat er nog een doelpuntje bij kwam.” Nochtans deed Club Brugge het wat rustiger aan én verdedigde Roeselare op dat moment beter. “Ik vind dat je altijd naar die volgende goal moet zoeken. Hoe hoger de stand, hoe beter voor ons.”

Er waren toch wat bange hartjes in Brugge -Jelle Vossen

Vossen had wel meer tegenstand verwacht van Roeselare. “Ze doen het goed in 1B en ik had hier een hete avond verwacht. Maar die vroege goals hebben hen niet geholpen en ons wel.”

“Er waren toch wat bange hartjes in Brugge. Iedereen is toch met een goeie focus naar hier gekomen en iedereen had ook een lastige wedstrijd verwacht. Dit was een goeie match en nu op naar de volgende ronde.”

Sander De Graeve

Beker van België \\ Club Brugge \\ Roeselare
 
 
Reacties.