"48 uur voor de belangrijkste wedstrijd tot nu toe naar een concert gaan? Erg onprofessioneel."

30 september 2017 12:31

Sergio Aguero kreeg afgelopen week een ongeval in Amsterdam. Gelukkig vielen zijn kwetsuren goed mee. Martin Keown, een voormalig Engels international, vond het vooral erg onprofessioneel om 48 uur voor een wedstrijd een optreden te gaan bekijken.

"Hij heeft in de eerste plaats veel pech gehad met zijn accident. Gelukkig vielen zijn kwetsuren mee. Het blijft natuurlijk in de eerste plaats wel erg egoïstisch van hem om 48 uur voor een topwedstrijd naar een optreden te gaan in het buitenland", zei de voormalige international van Engeland aan The Daily Mail.

"Als een professioneel voetbalspeler zou je niet mogen naar een concert trekken op dat moment. Guardiola mag wel ok lijken met de situatie in de media, maar geloof me dat is hij niet. Heel zijn voorbereiding voor de wedstrijd tegen Chelsea valt in het water."

Het blijft wel erg egoïstisch

De ex-speler van Arsenal verklaarde dat Arsène Wenger veel strenger was voor de spelers.

"Wij kregen zo goed als nooit een dag vrij van Wenger. We moesten ons zelfs de dag na een wedstrijd gaan aanmelden op de club. Daar klaagde ik vroeger wel over, maar nu snap ik waarom hij het deed. Het voorkwam dat de spelers Europa gingen verkennen om te gaan feesten", besloot Keown.

Robin Van de Casteele

Premier League \\ Manchester City \\ Chelsea
 
 
Reacties.