Ook dit weekend Jupiler Pro League Live-streaming - verdubbel je winsten

30 september 2017 09:47

Erg leuk nieuws vanuit de Jupiler Pro League. U hoeft dit seizoen namelijk niets te missen van het topvoetbal in België.

Verdubbel jouw winst op een live weddenschap naar keuze met de Jupiler Pro League Kalender. Jij kunt namelijk een 100% profit boost ticket verdienen door live te wedden op Speeldag 9 van de Jupiler Pro League.

Hoe werkt het?

  1. Schrijf je in voor de promotie.
  2. Wed live op speeldag 9 van de Jupiler Pro League (minimale odds 1.40).
  3. Afhankelijk van je inzet ontvang jij een 100% profit boost ticket voor jouw volgende live weddenschap:

Totale inzet live weddenschappen:

Maximale inzet Profit Boost:

€5 - €19.99

€5

€20 - €49.99

€10

€50 of meer

€20

Vanaf dit seizoen biedt Unibet de livestreams van alle wedstrijden van de Belgische eerste divisie voetbal (de Jupiler Pro League) aan voor Belgische klanten.

In het verleden konden Unibet klanten reeds genieten van meer dan 30.000 livestream evenementen waaronder de Proximus Leauge, La Liga, Serie A, Bundesliga, ... Maar nu dus ook voor de Belgische eerste klasse.

Alle wedstrijden in 1A worden voorzien van commentaar en Unibet klanten kunnen kiezen in welke taal (NL, FR, EN) ze de wedstrijd willen volgen.

Kijk en wed op de Jupiler Pro League bij Unibet (voor accounts met min. €0.10). Via een bonus aan 200% tot 80 euro kan dat voor een gokje op Antwerp meteen 220 euro opleveren.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Antwerp
 
 
Reacties.