Rode Duivels in grote vorm vandaag: ook Thorgan Hazard doet het met héél belangrijke goal

30 september 2017 18:15

De Rode Duivels etaleerden zaterdag een fantastische vorm. Na Fellaini, Lukaku en Meunier was het ook de beurt aan Thorgan Hazard om een doelpunt mee te pikken. En niet zomaar één: eentje dat drie punten opleverde.

Hazard zette in de extra tijd een penalty om en bezegelde zo het lot van Hannover 96. Na het pak slaag van Borussia Dortmund (6-1) vorige week moest Mönchengladbach zich herpakken. En het begon goed, want halfweg de eerste helft scoorde Ginter.

Die vreugde duurde echter niet lang, want Harnik kon al vier minuten later gelijkmaken. Het leek bij een gelijkspel te blijven tot Sané in de laatste minuut Grifo onderuithaalde. De videoref kwam er wel aan te pas, maar de strafschop werd wel gegeven. Hazard knalde die in de linkerbenedenhoek binnen.