? Zeven speeldagen ver in de Bundesliga, maar de misser van het seizoen is nu al gekend!

01 oktober 2017 16:58

Straffe slotfase daar gisteren in de wedstrijd tussen Mönchengladbach en Hannover 96. Met nog drie minuten te gaan sloeg Hannover-aanvaller Martin Harnik erin een niet te missen kans toch tegen de dwarsligger te jagen. De misser brak Hannover zuur op.

Hannover-aanvaller Martin Harnik zal bijzonder slecht geslapen hebben gisteren. Niet alleen miste hij onbegrijpelijk voor open doel drie minuten voor het einde, vlak nadien kreeg zijn team een strafschop tegen. Daar wist Thorgan Hazard wel raad mee. 2-1 was de eindstand in het voordeel van Borussia Mönchengladbach.

Met een rake kopbal zorgde hij voor de gelijkmaker, maar in plaats van de held werd hij toch een beetje de schlemiel van de avond. Bekijk zijn doelpunt gevolgd door zijn misser hieronder rond minuut 01:05. (Opgelet, het laden van de video kan even duren)