Onduidelijkheid voor leden Gentse technische staf, komt er duw-en-trekwerk met Anderlecht?

04 oktober 2017 19:18

Telkens er een trainerswissel is, leven assistenten, keeperstrainers en conditietrainers in het ongewisse. Ook bij AA Gent kon men, omdat het zo vroeg dag was, nog geen duidelijkheid brengen.

Met vier, Peter Balette, Bernd Thijs, Stijn Matthys en Franky Vandendriessche, namen ze sinds het afscheid van Hein Vanhaezebrouck de honneurs waar bij AA Gent. Maar wie kan blijven.

Ivan De Witte wou niet in detail treden. "Daar zijn we nog over aan het praten. Waarschijnlijk komen er wijzigingen, maar we kunnen ook met deze mensen verder doen. Die beslissing nemen we in overleg met de nieuwe trainer. We hopen dat binnenkort mee te delen."

Gino Caen?

Vanderhaeghe verwoordde het zo. "Ik heb aan elk lid van de technische staf mijn vertrouwen uitgesproken. Nu is het aan hen ook om te voelen of ze meewillen in dit verhaal. Dat zal de toekomst uitwijzen."

Gino Caen(links)

En wat met Gino Caen, dat is een vertrouweling van zowel Vanhaezebrouck als Vanderhaeghe. Hij volgde Vanderhaeghe naar KV Oostende en wordt nu ook bij Anderlecht genoemd. "Ook hier nemen we liever trainers die vrij zijn, maar dat geldt toch vooral voor T1's. Gino Caen? Dat is momenteel nog niet aan de orde", gaf De Witte nog mee.

Bekijk hieronder de reactie van Ivan De Witte. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ KAA Gent
 
 
Reacties.