Ons team van speeldag 4 in de Super League ziet er als volgt uit

05 oktober 2017 12:02

Het nieuwe seizoen is op gang gefloten met ook vorige speeldag drie wedstrijden, speeldag 5 komt er alweer snel aan. Hoog tijd om dus nog even terug te blikken naar de bepalende speelsters van de drie wedstrijden. En dat doen we zoals bij de mannen met een veldje.

Doelvrouw

In doel posteerden we deze week Lisa Lichtfus. Zij behoedde haar team meermaals voor een doelpunt en wist zo uiteindelijk nog een puntje te redden tegen een sterk opzettend Anderlecht tijdens de topper op Sclessin.

Verdedigsters

Achterin kiezen we voor drie speelsters. Maurane Marinucci was alweer de leider van de verdediging bij Standard - inclusief doelpunt. De jonge Margo Anckaert deed meer dan haar taak bij Heist, Laura Deloose is een vaste waarde op links.

Middenveld

Op het middenveld verschillende interessante figuren afgelopen weekend. Cuschieri was belangrijk in de tweede helft bij Anderlecht op Sclessin, Vande Velde speelt al weken op hoog niveau bij Gent, Hanssen toonde opnieuw haar klasse bij Genk en Pironet toonde stilaan dat ze in haar nieuwe rol aan het wennen is bij Heist.

Aanvalsters

In de spits scoorde Sylke Calleeuw er opnieuw twee, terwijl Elena Dhont bij Gent ook een aandeel had in verschillende doelpunten. Ook Linde Janssens was belangrijk bij Heist in het behalen van de eerste driepunter in Leuven.

Het team ziet er dan als volgt uit:

Aernout Van Lindt

Eva's Tienen \\ Dames OHL \\ Standard de Liège \\ Anderlecht \\ KSK Heist \\ KAA Gent Ladies \\ KRC Genk Ladies
 
 
Reacties.