Lierse gaat opnieuw ten onder: troosteloos voorlaatste

05 oktober 2017 22:36

De laatste match van de negende speeldag werd alweer een afgang voor een zwak Lierse. Roeselare nam voor de rust al de maat van de Pallieters, die blijkbaar niet klaar waren voor de match.

Na zeven minuten stond Lierse immers al op achterstand na een goal van Zolotic. Lierse probeerde te drukken, maar een uitgespeelde kans kwam er niet van. Het was Roeselare dat de score nog voor de rust verdubbelde. Maletic stond op de juiste plaats voor de 2-0.

Roeselare kwam in de tweede helft onder druk te staan, maar de bekritiseerde verdediging van de West-Vlamingen hield deze keer wel stand. Elgabas kwam nog dicht bij de aansluitingstreffer, maar Biebauw redde de meubelen. Lierse blijft op de voorlaatste plaats hangen met zeven punten.