Vanderhaeghe onder de indruk bij AA Gent: "Mijn mond viel open"

05 oktober 2017 15:57

Yves Vanderhaeghe krijgt bij AA Gent de taak om de Buffalo's terug naar boven te leiden. De oefenmeester was onder de indruk van het spelersarsenaal én de faciliteiten.

"Ik voel me echt klaar voor deze uitdaging bij een absolute topclub", aldus Vanderhaeghe. "Ik kan me vinden in de filosofie van Gent, niet alleen op, maar ook naast het veld."

"Dit is een fantastisch complex", zei hij over het door Vanhaezebrouck uitgetekende oefencentrum. "Mijn mond viel open als ik hier binnen kwam."

We hebben een comeback nodig -Yves Vanderhaeghe

Ook de spelersgroep staat hem aan. "Er is enorm veel kwaliteit aanwezig, maar er is een kentering nodig. Ik wil de supporters bevestigen dat we aanvallend voetbal willen brengen. Dat is belangrijk, zij staan er altijd voor ons in een uitverkocht stadion."

"We willen het attractief voetbal combineren met overwinningen, ik kan het niet anders verwoorden dan dit: we hebben een comeback nodig. Waar we gaan eindigen, dat kan ik niet zeggen. Ik heb ook geen glazen bol. Ik ben enorm ambitieus om hier een positief verhaal te schrijven."

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ KAA Gent
 
 
Reacties.