? Je moet het maar doen... Nederlands international al na één minuut van het veld gestuurd

13 oktober 2017 22:09

Laatste in de stand Genclerbirligi heeft voor een kleine stunt gezorgd in Turkije door in eigen huis Beşiktaş te kloppen. Nadat Beşiktaş met tien viel na een domme rode kaart, was de zege helemaal binnen.

Tijdens de rust zag het er al niet goed uit voor Beşiktaş doordat de zwart-witten tegen een 1-0 achterstand aankeken. Na rust werd het zowaar nog erger. Ryan Babel verving een bleke Jeremain Lens. Een minuut later mocht de Nederlandse international al beschikken.

Reden daarvoor was een rode kaart wegens gevaarlijk spel. Zijn te hoge been belandde in het gezicht van Özek. Uiteindelijk werd het nog 2-0 en milderde Beşiktaş nog via een penalty. De club blijft steken op een tweede plaats met veertien punten. Galatasaray leidt momenteel met 19 punten en heeft een wedstrijd minder gespeeld.

Bekijk hieronder de domme rode kaart van Babel (Opgelet: laden van de video kan even duren)