STVV dreigt talent dat het deze zomer nog wegplukte bij AS Monaco alweer kwijt te spelen

15 oktober 2017 20:10

STVV pakte deze zomer uit met de komst van Joris Mallet, een 18-jarig talent uit de jeugd van grootmacht AS Monaco. Mogelijk gaat de beloftevolle middenvelder na enkele maanden alweer vertrekken.

De 18-jarige Mallet tekende in de zomer een contract voor vier seizoenen op Stayen. In België kan de youngster echter niet aarden, en dus dringt een nieuw sportief avontuur zich op, klinkt het in de toonaangevende Franse sportkrant L'Equipe.

Mogelijk biedt het Italiaanse Sampdoria een uitweg voor Mallet. De club uit de Serie A zou binnenkort een overlegmoment organiseren met de entourage van de speler. Ook Olympique Marseille hoopt de Fransman weer naar zijn thuisland te halen.

Youth League

Vorig seizoen liet Mallet zich onder meer opmerken in de Youth League-campagne van AS Monaco. Zo speelde hij zich in de kijker bij het Franse Lille, enkele Nederlandse clubs en STVV.

Jupiler Pro League \\ Ligue 1 \\ Serie A \\ Champions League \\ Sporting Lokeren \\ Sint-Truiden \\ Marseille \\ Monaco \\ Strasbourg \\ Atalanta \\ Sampdoria
 
 
 
Reacties.