? Everton pakt 1 op 9 en kan dat moeilijk verkroppen, AC Milan kent hetzelfde probleem als Club Brugge

19 oktober 2017 23:06

Zulte Waregem pakte de eerste Belgische punten in de Europese poules, de vroege matchen waren afgerond en om 21u05 mochten nog een hele lijst ploegen de drukke donderdagavond afsluiten.

Bekijk hier ook het overzicht van de matchen die om 19u begonnen. Dat was onder meer de andere match in de groep van Zulte Waregem, de knalprestatie van Milinkovic-Savic en de prachtgoal van Giroud.

En dan de latere wedstrijden:

Everton maakte opnieuw een slechte indruk in Europa en verloor op Goodison Park met 1-2 van Olympique Lyon. De troepen van trainer Ronald Koeman blijven achter met 1 op 9... En of hij moet vrezen voor zijn job.

De emoties liepen nog hoog op tijdens de match. Williams maakte een zware duwfout met een knokpartij als gevolg, hij kreeg onbegrijpelijk geen rood en scoorde even later zelfs de gelijkmaker. Tevergeefs, bleek achteraf.

In dezelfde groep kon Atalanta de leidersplaats verstevigen met een eenvoudige 3-1-overwinning tegen Apollon Limassol. Timothy Castagne kwam niet van de bank.

In San Siro beet AC Milan - net zoals Club Brugge in de voorrondes - de tanden stuk op AEK Athene. Het aanvallende geweld volstond niet en zo bleven ze steken op een scoreloze draw.

Overzicht van speeldag 3 in de Europa League:

{INSERT_MATCHDAY}

Yannick Lambrecht

Europa League \\ Everton \\ Lyon \\ AC Milan \\ Atalanta \\ AEK Athene \\ Apollon Limassol
 
 
Reacties.