Carrasco die zijn ploegmaats irriteert? Simeone geeft ze lik op stuk: "Hij deed dit allemaal voor het team"

23 oktober 2017 17:45

Yannick Carrasco is niet meer ongenaakbaar bij Atlético Madrid, bij de fans dan toch al niet. De winger wordt door ploegmaats en fans op de korrel genomen. Maar Diego Simeone heeft alvast laten weten dat hij niet om disciplinaire redenen uit de selectie werd gehouden.

Er is heel wat commotie ontstaan rond Carrasco. De spelers zouden genoeg hebben van zijn gedrag, terwijl de fans zijn mindere niveau aanhaalden. Diego Simeone zette ze echter allemaal op hun plaats. "Yannick heeft rust gekregen omwille van zijn knie, die al maanden opspeelt. Maar hij heeft door de pijn gebeten om het team te helpen", aldus Simeone.

"Ik ben tevreden over zijn ingesteldheid", aldus de coach die niet bekend staat een blad voor de mond te nemen. AS en Marca haalden vandaag aan dat Carrasco het aan de stok had met aanvoerder Gabi, na de match tegen Leganes. En tijdens Qarabag-Atlético vonden een aantal ploegmaats blijkbaar dat hij bij zijn wissel - en een 0-0-stand - niet snel genoeg van het veld ging. Simeone ging daar dus tegenin.

Johan Walckiers

La Liga \\ Atlético Madrid \\ Celta De Vigo
 
 
Reacties.