Makelaar Stanciu sprak dreigende taal, Vanhaezebrouck legt uit waarom hij de man van 10 miljoen nog nauwelijks liet meedoen

24 oktober 2017 18:29

"Als Anderlecht hem niet goed genoeg vindt, dan zoek ik in januari een oplossing." De woorden van Ana-Maria Proden, de manager van Nicolae Stanciu, waren vanochtend in de krant duidelijk. Ook onder Hein Vanhaezebrouck krijgt de man van 10 miljoen voorlopig weinig zijn kans.

Op zijn persbabbel dinsdag verdediger Vanhaezebrouck waarom Stanciu tot dusver slechts 17 minuten meedeed. "Ik zie dat hij hard werkt, misschien wel te hard", begon de coach zijn discours.

Juiste keuzes maken

"Nicolae wil zich altijd opwerpen en beslissend zijn. Daardoor neemt hij soms de foute beslissing of verstuurt hij verloren ballen. Hij moet goed aanvoelen wanneer hij een beslissende actie moet maken en wanneer hij gewoon de bal in de ploeg moet houden. Daar moet hij in groeien."

Druk maakt Vanhaezebrouck zich niet over de dreigende taal van zijn makelaar. "Ik heb er met Nicolae over gesproken en merk niet dat hij ongeduldig is. Zijn entourage is dat misschien wel."

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.