Vanhaezebrouck zoekt naar oplossingen, mogelijk met nieuwe flankspelers

25 oktober 2017 11:00

Anderlecht ontvangt vanavond Zulte Waregem. De twee clubs hebben het de laatste tijd toch wat moeilijk. Voor Hein Vanhaezebrouck alweer een nieuwe uitdaging, want Francky Dury zal wel weer met een plan afzakken naar het Astridpark.

Zulte Waregem liet een 0 op 9 noteren en dat doet toch pijn voor een ambitieuze club als Essevee. Dury had voor de wedstrijd wel wat problemen met de perceptie van de buitenwereld. Zulte Waregem verloor met 1-5 van Nice, maar werd naïef genoemd. "De eerste helft van Anderlecht-PSG was identiek en Anderlecht verloor ook met vier goals verschil, maar ons spel werd naïef genoemd en het hunne gedurfd. Daar heb ik het moeilijk mee."

Anderlecht-verleden

En dus mag Anderlecht weer rekenen op een supergemotiveerde tegenstander. Zeker met de aanwezigheid van veel spelers met een Anderlecht-verleden. Zo ook Idrissa Doumbia, die wil laten zien dat paars-wit een fout maakte door hem te laten gaan.

Bij Anderlecht gaat Vanhaezebrouck waarschijnlijk wat roteren. Zo krijgt Stanciu mogelijk speeltijd. Voor Spajic komt de wedstrijd te vroeg. Dendoncker was wat ziek, maar de match komt niet in gevaar. Vanhaezebrouck is ook op zoek naar een oplossing voor de vele slechte voorzetten. Daardoor komen waarschijnlijk Obradovic en Bruno in de basis te staan.

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.