Bölöni wil iets bouwen dat lang stand kan houden: "Dit is nog maar het begin"

07 november 2017 15:29

Laszlo Bölöni is een held in de ogen van het Antwerp-publiek. De Roemeen heeft in amper 14 wedstrijden The Great Old al quasi zekerheid gegeven over een rustig seizoen. Maar daarmee is zijn werk niet ten einde: hij wil op de lange termijn denken.

Bölöni gaf aan de officiële media van Antwerp aan wat het voor hem betekent om coach te zijn van een club die zoveel emoties naar boven brengt. "Het doet me veel plezier. Het wil zeggen dat ik deel uitmaak van een project dat nog veel stof zal doen opwaaien", klonk het.

"Er zal nog veel gaan bewegen voor de supporters van Antwerp, dit is nog maar het begin. Ik ben ervan overtuigd dat we de middelen en de kracht hebben om ons stevig te nestelen bij de elite van het Belgische voetbal."

Bölöni wil dus geen eendagsvlieg zijn. "Ik ken de geschiedenis van de club. Er zijn 15 jaar lang veel problemen geweest. Daarom starten we met iets dat overeind kan blijven. En als ik daaraan kan meewerken, kan ik binnen 3,4,10... jaar zeggen dat ik trots ben dat ik aan dat project meewerkte."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Antwerp
 
 
Reacties.