Stijnen hield het in 2009 voor bekeken bij de nationale ploeg: "Als je na die beslissing begripvolle sms'jes krijgt, dan weet je dat je de juiste keuze hebt gemaakt"

10 november 2017 14:49

Stijn Stijnen was enkele jaren nummer 1 in doel bij de Rode Duivels. In 2009 zette hij met dertig wedstrijden op de teller zijn interlandcarrière stop na de komst van Dick Advocaat.

Bij de Rode Duivels liet de gewezen doelman zich regelmatig opmerken. Zo wees hij enkele ploegmaats terecht toen de nationale ploeg in een mindere periode zat. Na de komst van trainer Dick Advocaat hield de doelman het voor bekeken bij de Rode Duivels. Erna gaf hij nog regelmatig kritiek op de Nederlandse coach.

Spijt van zijn beslissing om te stoppen bij de nationale ploeg, heeft Stijnen niet. "Ik heb toen die beslissing in eer en geweten genomen. Ik heb zeker geen spijt.

Natuurlijk wil je zo lang mogelijk blijven bij de nationale ploeg, maar er speelden ook andere zaken mee dan louter het sportieve", vertelt hij aan Voetbalkrant.com

"Als je na die beslissing begripvolle sms'jes krijgt, dan weet je dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Ik kijk er zeker niet met een slecht gevoel op terug", besluit de ex-doelman van Club Brugge en het toenmalige Beerschot AC.

Maarten Cattaert

België
 
 
Reacties.