Meevaller voor de Belgische beloften: grootste concurrent laat zure punten liggen

10 november 2017 18:58

De jonge Rode Duivels hadden op donderdagavond al de maat genomen van Cyprus, zij het na een thriller en pas dankzij een laat doelpunt. De U21 kon vanuit een zetel kijken hoe de concurrentie misschien wel punten zou gaan verliezen. En voorwaar ...

Zweden moest zonder Strandberg de punten zien te gaan pakken bij Hongarije, maar op het kwartier ging het twee keer mis: Biro maakte de 1-0 én de 2-0.

Biro

Daarna trokken de Zweden nog meer in de aanval. Engvall maakte de aansluitingstreffer vlak voor rust, Jordan Larsson zorgde vijf minuten voor tijd voor de gelijkmaker. Verder kwamen de Zweden echter niet.

Turkije ging dan weer winnen op bezoek bij Malta. Kanatsizkus zorgde vijf minuten na de koffie voor het enige doelpunt in de wedstrijd. Dinsdag trekken de U21 naar Turkije, Cyprus speelt dan tegen Hongarije.

De huidige stand: (*=een wedstrijd minder)