Aanvoerder/aanjager Hazard erkent het Duivelse probleem: "We moeten er iets op vinden, want tegen Bosnië overkwam dit ons ook al"

11 november 2017 07:01

Eden Hazard was vrijdagavond tegen Mexico de opvallendste Rode Duivel voor rust. De aanvoerder nam zijn verantwoordelijkheid in wat een moeilijke wedstrijd was voor de Belgen.

Bij een sensationele uitslag als 3-3 weet je dat het voorin wel snor zat, maar dat de defensie enkele steken liet vallen. "Ik weet niet of de uitslag een volledige weerspiegeling was van de match, maar dit was een goede oefenmatch tegen een stevig team", blikte Eden Hazard terug.

Het was niet de eerste keer dat we 3 doelpunten slikten

"We kenden wat pech achterin, maar zelfs zonder goed te verdedigen kwamen we er toch goed uit en scoorden we enkele goals. Dat is het positieve dat we van vandaag (gisteren, red.) moeten onthouden."

De vele goals zijn stilaan een Duivelse gewoonte. Maar er telkens weer incasseren ook. "Het is niet de eerste keer dat we drie doelpunten slikten", merkte Hazard terecht op. "We moeten er iets op vinden, want ook ook tegen Bosnië (3-4 winst, red.) overkwam het ons. Dat is een werkpunt."

Voorin was Hazard natuurlijk volledig zichzelf, dartelend over het veld. "De coach vroeg me om in d buurt van Lukaku te spelen. Bij mijn doelpunt lag ik ook aan de basis. Dat wil ik in de toekomst ook doen. Als aanvoerder probeer ik de ploeg op sleeptouw te nemen."

Diederik Geypen

België \\ Mexico
 
 
Reacties.