Ceulemans posteert Lukaku voorlopig op 3, maar...: "Op een gegeven moment discussiëren we niet meer wie de allerbeste ooit was"


Foto: © photonews 13 november 2017 20:33

Romelu Lukaku rondde vrijdag tegen Mexico de kaap van 30 doelpunten voor de nationale ploeg. De aanvaller van Manchester United deelt nu het record met Bernard Voorhoof en Paul Van Himst. Icoon Jan Ceulemans posteert Big Rom op plaats 3 in zijn lijstje met beste Belgische spitsen aller tijden.

Lukaku moet in de top 3 van de Caje Paul van Himst (1) en Erwin Vandenbergh (2) nog voor zich dulden. "Als hij zo blijft voortdoen, wordt Lukaku op termijn mijn nummer 1", zegt Ceulemans bij Voetbalkrant.com. "Nu kan hij echter nog groeien, en moet hij blijven bevestigen. Hij is op de goede weg."

Lukaku wordt ieder jaar beter en beter...

Dat Lukaku op z'n 24ste deze mijlpaal heeft bereikt, vindt Ceulemans hoe dan ook straf. "Hij wordt ieder jaar beter en beter. Als hij dat niveau kan aanhouden, gaan we op een gegeven moment niet meer discussiëren over wie nu de allerbeste ooit was."

"Of Lukaku ook topschutter kan worden op het WK? Dat zal van de ploegprestatie afhangen. We hebben aanvallers van wereldniveau die hem kunnen bedienen. Kansen zullen we altijd creëren."

België \\ Turkije
 
 
 
Reacties.