Hattrickheld Eriksen schenkt Denemarken laatste Europese WK-ticket

14 november 2017 22:34

De Rode Duivels speelden een weinig interessante match tegen Japan. Neen, dan was er in de andere oefeninterlands wel wat meer te beleven.

Denemarken gaat naar het WK ten koste van Ierland (1-5). Na de scoreloze draw in de heenmatch kwamen de Britten nochtans snel op voorsprong, maar door de goals van Christensen, Bendtner en maar liefst drie van Tottenham-middenvelder Christian Eriksen hebben de Scandinaviërs toch hun ticket beet.

Oefeninterlands​

Argentinië heeft zich op de valreep kunnen plaatsen voor het WK, maar er is duidelijk nog werk aan de winkel. De Zuid-Amerikanen verloren met 2-4 van Nigeria en dat was niet eens de grootste zorg. Sergio Agüero viel flauw tijdens de rust en moest afgevoerd worden naar het ziekenhuis, maar gelukkig was alles snel in orde. De Man City-spits kan zonder problemen terug naar Engeland vliegen.

Spanje gaf een dubbele voorsprong uit handen en speelde 3-3 gelijk tegen gastheer Rusland. Nederland kon met een 0-3 tegen Roemenië wel nog eens overtuigen: Depay, Babel en De Jong zorgden voor de doelpunten.

Tenslotte nog twee toppers die in evenwicht bleven. Lacazette bracht Frankrijk twee keer op voorsprong tegen Duitsland, maar Werner en Stindl wisten die even vaak uit (2-2). Engeland-Brazilië bleef zonder doelpunten.

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Frankrijk \\ Brazilië \\ Roemenië \\ Nederland \\ Denemarken \\ Rusland \\ Ierland \\ Engeland \\ Spanje \\ Duitsland
 
 
 
Reacties.