Welke Belgen mogen nog hopen op een kans bij de Rode Duivels? "Valse hoop voor Depoitre en Januzaj" vs. "Hopelijk krijgt Praet z'n kans"


Foto: © photonews 14 november 2017 12:10

Adnan Januzaj en Laurent Depoitre kregen deze interlandbreak hun kans bij de Rode Duivels. De selectie van Roberto Martinez is op dit moment nog steeds 28 man sterk. En dat betekent dat er nog vijf jongens moeten afvallen richting het WK.

Martinez mag naar Rusland slechts 23 internationals meenemen. Blessures zullen na een slopend seizoen meespelen, maar hoe dan ook staat de bondscoach voor een aartsmoeilijke taak om de best mogelijke kern te vormen.

De Catalaan liet namelijk al meermaals verstaan dat hij een grote groep van 55 Belgische spelers volgt. Zullen jongens die nu net naast een selectie vielen zoals Dennis Praet, Björn Engels en Timothy Castagne in aanloop naar het WK nog een kans krijgen?

Verdeelde meningen

De meningen bij de fans van de Rode Duivels zijn verdeeld. De ene vindt dat Martinez Depoitre en Januzaj valse hoop gaf, de andere hoopt dan weer dat iemand als Praet die stevig op de deur klopt nog een kans krijgt voor afreis naar de wereldbeker.

Primera Division \\ Real Sociedad \\ België \\ Japan \\ België \\ Turkije
 
 
 
Reacties.