Schokkend nieuws: ex-speler van Anderlecht, AA Gent en KV Mechelen overlijdt op amper 39-jarige leeftijd

15 november 2017 13:05

Slecht nieuws uit de voetbalwereld. Hamad Ndikumana, de Rwandese ex-verdediger van onder meer Anderlecht, AA Gent en KV Mechelen, is op amper 39-jarige leeftijd om het leven gekomen.

Het Rwandese voetbal is opgeschrikt door de plotse dood van Hamad Ndikumana. De omstandigheden waarin de oud-voetballer om het leven kwam zijn voorlopig nog onduidelijk. Hij overleed dinsdagavond na klachten over pijn in de borststreek.

Bij KT Press doet de teamdokter van Rayon Sports, de club waar Ndikumana momenteel assistent-coach was, zijn verhaal. "Een van de familieleden belde me gisteravond op en zei dat Hamad zich niet lekker voelde. Ik haastte me tot bij hem, maar toen ik ter plekke kwam, was hij al overleden." Verder onderzoek zal nu de precieze doodsoorzaak achterhalen. Van gezondheidsproblemen was geen sprak.

5 jaar in België

Ndikumana belandde in 2000 bij RSC Anderlecht, dat hem na enkele maanden uitleende aan Turnhout. Vervolgens speelde de achterhoedespeler voor AA Gent en KV Mechelen. In 2005 keerde hij terug naar Rayon Sports.

Jupiler Pro League \\ 2e amateurliga B \\ Anderlecht \\ KAA Gent \\ Turnhout KV \\ KV Mechelen \\ Rwanda \\ Rayon Sports
 
 
 
Reacties.