Alderweireld langer out dan voorzien? mogelijke revalidatie van 14 weken voor Rode Duivel

03 december 2017 14:20

Toby Alderweireld liep begin november een blessure op aan de hamstrings tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid. De verdediger is aan het revalideren en wil nog geen datum plakken op een mogelijke terugkeer.

In een interview met de Britse tabbloid The Sun vertelt Alderweireld dat, indien hij niet oplet met zijn blessure, hij wel eens out zou kunnen zijn tot april volgend jaar: “Ik liep een serieuze blessure op en er is een grote kans dat ik een terugval krijg. Als de spier volledig afscheurt, moet ik een operatie ondergaan. Dan zal ik 14 weken moeten revalideren."

De Belgische mandekker ziet ook dat zijn ploeg het de laatste weken niet makkelijk heeft zonder hem, maar wil niks overhaasten: "Ik wil zo snel mogelijk terugkeren, maar ik moet echt mijn tijd nemen. Binnen twee weken weet ik meer, dan heb ik een nieuwe scan. De resultaten van die scan zullen ons vertellen hoe het verder moet."

Aderlating

Bij Tottenham hopen ze hem na Kerstmis te recupereren. Een maandenlange revalidatie zou niet alleen voor 'The Spurs' een serieuze aderlating zijn, maar ook voor de Rode Duivels met het oog op het werelkampioenschap in Rusland van volgend jaar.

Clint Vens

Premier League \\ Tottenham \\ Watford
 
 
Reacties.