Opnieuw geen zege voor Zulte Waregem: "Als je eens een compilatie van onze tegengoals maakt..."

10 december 2017 22:49

Eén zege in tien wedstrijden. Dat is te weinig voor een club als Zulte Waregem. Francky Dury was ontgoocheld over het puntenverlies (1-1) op het veld van Sint-Truiden.

"We zijn ontgoocheld", zei Dury op de persconferentie na de match. "Als je een uur tegen tien man speelt, moet je met een zege naar huis gaan. Het eerste halfuur hadden we vier of vijf kansen. De 0-1 was verdiend. STVV had enkel een kans via Legear. Maar de manier waarop het tegendoelpunt viel, dat was niet afgesproken."

4 op 30

Met een 4 op 30 zit Essevee in een moeilijke periode. "We zitten momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Daar geraakt je niet in schoonheid uit. Het is ontgoochelend, maar het is niet van vandaag dat we in die hoek zitten. Al bij al is dit een punt een opsteker, want je speelt toch tegen een ploeg die in de top zes staat."

Het pijnpunt van Zulte Waregem blijft de defensie. "Voor ik naar hier kwam, heb ik de rangschikking nog eens bekeken. Als je een compilatie van al onze tegengoals maakt... Dat is te veel", besluit Dury.

Bart Ver Elst

Jupiler Pro League \\ STVV \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.