Overuren voor de greenkeepers: velden van titelconcurrenten Anderlecht en Club Brugge liggen er na de winterprik verschrikkelijk bij

10 december 2017 23:36

Koning winter was dit weekend opnieuw in het land. Het gure weer zorgde voor afgelastingen in de lagere regionen van ons voetbal. In de hoogste klasse gingen de drie zondagmatchen wel door.

De hele voormiddag sneeuwde het in België, maar de greenkeepers van Jan Breydel, het Constant Vanden Stockstadion en Stayen werkten met man en macht om de velden sneeuwvrij te maken.

Op Stayen speelt men op kunstgras, waardoor de sneeuw- en regenval de komende weken niet zijn tol zal eisen. Bij Anderlecht en Club Brugge zullen de gevolgen tot aan de winterstop wel voelbaar zijn.

Drukke week op Jan Breydel

De mat bij paars-wit en blauw-zwart lag er na de passages van respectievelijk Charleroi en Lokeren erbarmelijk bij. De Belgische competitieleider ontvangt woensdag de Carolo's in de beker, en zondag titelconcurrent Anderlecht in de Jupiler Pro League. Drukke dagen liggen voor de terreinverzorgers in het verschiet.

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ Sporting Lokeren
 
 
Reacties.