'Pub fight' in de catacomben van Old Traffor: 20 spelers en stafleden van United en City op de vuist (Lukaku liet zich ook gelden)

11 december 2017 08:21

De wedstrijd tussen Manchester United en Manchester City krijgt waarschijnlijk nog een staartje. Na de match - gewonnen door City - ontstond er tumult in de catacomben van Old Trafford en er brak een gevecht uit...

The Guardian heeft meer informatie. De krant weet dat de politie en stewards zowat 20 spelers en stafleden uit elkaar moest halen nadat er flessen en vuisten door de lucht vlogen. Mikel Arteta, één van de assistenten van José Mourinho, bleef zelfs bloedend aan het gezicht achter.

Zijn wenkbrauw was open nadat er aan de kleedkamer van City heel wat commotie losbrak. Mourinho zou de aanleiding geweest zijn nadat hij de City-spelers ging zeggen hun muziek stiller te zetten. Daarop brak een discussie los met Ederson, de Braziliaanse doelman van City. De twee begonnen naar elkaar te schreeuwen in het Portugees, maar Mourinho sloot af met "you fucking show respect. Who are you?"

Cafégevecht

En daarop raakten nog andere spelers betrokken. Romelu Lukaku blijkt één van de jongens te zijn die zich prominent liet voelen en daarop escaleerde de boel. Volgens The Guardian leek het op een bepaald moment op een cafégevecht met flessen die door de lucht vlogen.

Johan Walckiers

Premier League \\ Manchester United \\ Manchester City
 
 
Reacties.