Waasland-Beveren of Genk? "Bizar moment om te vertrekken" vs. "Kijk naar De Roeck"

15 december 2017 22:57

Is Philippe Clement in 2018 nog altijd trainer van Waasland-Beveren of kiest hij toch voor Racing Genk? In de studio van Play Sports waren er onder de analisten zowel voor- als tegenstanders.

"Ik hoop dat hij blijft", begon Geert De Vlieger. "Het zou een bizar moment zijn om nu te vertrekken. Hij levert goed werk af in het Waasland en kan er zijn carrière opbouwen. Als hij een moeilijk moment bij Beveren kan overleven, zal hij in de toekomst beter gewapend zijn bij een topclub."

Na half jaar bij een subtopper ben je nog niet klaar voor een topclub - De Vlieger

"Ik zou niet vertrekken naar Genk. Als hij daar een slechte start kent, zullen de hakbijlen snel klaar staan," wist programmamaker Eric Goens. "En als hij dan toch in de verleiding zou komen om een topclub te coachen, was Gent een betere keuze geweest."

Ik zou de opportuniteit wel grijpen - Radzinski

Maar er zijn er ook van een andere mening, Tomasz Radzinski bijvoorbeeld. "Voor het voetbal zou het beter zijn dat hij blijft, maar ik zou de opportuniteit wel grijpen. Hij heeft toch al wat ervaring bij een topclub na zijn tijd als assistent bij Club Brugge."

Of de stap hogerop niet te snel zou komen? "Kijk naar Jonas De Roeck. Die is ook snel opgeklommen van Lyra naar Berchem naar STVV en doet het daar ook prima."

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ KRC Genk \\ SK Beveren
 
 
Reacties.