Beerschot Wilrijk-draaischijf Hernan Losada liet twee opmerkelijke aanbiedingen schieten: "We konden België niet missen"

16 december 2017 12:31

Hernan Losada mag dan al 35 zijn, er komt geen sleet op de draaischijf van Beerschot Wilrijk. De Argentijn voetbalt op het Kiel als in zijn beste dagen.

Losada is een van de sterkhouders bij de Mannekes, maar voor hetzelfde geld speelde de middenvelder nu elders. "Ik heb eens een concreet voorstel gekregen van Perth Glory, uit Australië", vertelt de spelmaker in Het Nieuwsblad.

"Ik heb toen besloten om in België te blijven. Ik zat al ver genoeg van Argentinië. Ook Harm van Veldhoven contacteerde me ooit om samen met hem naar India te trekken. Daar had ik samen met Alessandro Del Piero op het middenveld kunnen lopen. Maar goed, we konden België niet missen."

Losada streek in 2006 in ons land neer. Hij speelde voor Germinal Beerschot, Anderlecht, Heerenveen, Charleroi, Beerschot AC en Lierse.

Bart Vandenbussche

Jupiler Pro League \\ 2e klasse \\ Nederlandse Eredivisie \\ Anderlecht \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ Heerenveen \\ Lierse SK \\ Beerschot \\ Perth Glory
 
 
Reacties.