Verkleint Standard de kloof met Gent of stomen de Buffalo's door met een 18 op 18?

16 december 2017 11:00

Al een hele week wordt er volop vooruitgeblikt naar de kraker van zondag tussen Club Brugge en Anderlecht. Ook zaterdag in de vooravond staat een interessant duel op de affiche.

Standard en AA Gent duelleren om 18 uur op Sclessin. Een boeiende ontmoeting met het oog op play-off 1. De Buffalo's boekten een 15 op 15 in de competitie en nestelden zich zo weer in de top 6. De Rouches vielen er na een 1 op 6 weer uit.

De Luikenaars tellen momenteel 4 punten minder dan hun rechtstreekse concurrent om PO1. Een nieuwe thuiszege is dus noodzakelijk. Bokadi en Cop zijn geschorst bij Standard. Cavanda zit na zijn vijfde gele kaart een schorsingsdag uit.

Bij AA Gent komen Asare, Gigot en Mitrovic vermoedelijk aan de aftrap. Net als Cavanda moet ook Dejaegere wegens schorsing gestraft toekijken. Neto staat nog aan de kant. Andrijasevic reisde naar zijn thuisland Kroatië om zijn hoogzwangere echtgenote bij te staan tijdens de bevalling.

Beleef de wedstrijd nog intenser en volledig LIVE!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang tot €80 euro welkomstbonus! Wed en bekijk je favoriete ploeg live bij Unibet. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ Standard
 
 
Reacties.