Gent-spelers voelen zich verongelijkt: "Vier keer vroeg ik waarom" en "We spelen toch geen basketbal?"

17 december 2017 11:24

Niet alleen bij de technische staf van AA Gent liep de frustratie zaterdagavond hoog op. Ook de spelers begrepen niets van de door Nicolas Laforge afgekeurde 0-1.

Samuel Gigot buffelde kort voor tijd de 0-1 binnen. Net voor de bal in doel vloog, floot Laforge de actie af omdat een Gent-speler een pion van Standard blokkeerde. Dat was op de herhalingen echter niet te zien.

"Ik vraag me af waarom we een videoref (die mocht niet ingrijpen omdat de actie al afgefloten was, red.) hebben", sakkerde Birger Verstraete. "Vier keer vroeg ik de ref waarom hij die actie affloot. Dit is echt frustrerend."

Zulke beslissingen overkomen ons iets te vaak dit jaar

"We spelen toch geen baketbal", foeterde ook Danijel Milicevic. "De ref floot zéér snel. Nadelige beslissingen als deze overkomen ons ies te veel dit jaar. Jammer, want we konden Standard op 7 punten zetten."

Verstraete was een van de acht spelers die een gele kaart kreeg. "Ook dat was een raadsel voor mij. Sommige kaarten in de match waren terecht, maar anderen overdreven. Ach, we mogen fier zijn op de prestatie die we hier afleverden."

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ Standard
 
 
Reacties.